Things i made

BRANDING PAKKET UNIQUE

ASSISTANCE BY CYNTHIA

The start

Via vriendin Iris Treffers werd Cynthia doorgestuurd naar Cece.

Na jaren in het notariaat te hebben gewerkt is zij gestart als virtual assistant. Als VA biedt zij Office-support, financiële administratie, online zichtbaarheid en andere secretariële werkzaamheden.

Als virtual assistant richt zij zich op de kleine ZZP’ers. Cynthia was op zoek naar iemand die een huisstijl voor haar kon ontwerpen, en eventueel andere items.

Samen zijn we aan de slag gegaan met Branding pakket Unique.

CONCEPTEN

PART ONE

Strak, professioneel, bold, unique.

Dit wilde Cynthia graag terug zien in haar huisstijl. Toch wilde zij zich laten verrassen en had ze vertrouwen in Cece.

Waarbij we begonnen met de kleuren paars en groen, wat Cynthia graag terug wilde zien, hebben we uiteindelijk besloten om de kleur paars in te ruilen voor oranje.

Oranje staat onder andere voor kracht en aandacht, waarbij groen; balans en vertrouwen, aansluit op de werkzaamheden die Cynthia verricht.

PART TWO

Voor de socials van Assistance By Cynthia zijn diverse templates gemaakt. ABC maakt gebruik van Instagram, Facebook en LinkedIn.

Alle templates zijn ontworpen in Canva, zodat Cynthia zelf aan de slag kan met deze templates zonder enige design kennis te hebben.

De templates die zijn ontworpen zijn; wie ben ik, tips, expertise, diensten en social media.

Aan de hand van het Canva e-book dat Cynthia zelf bij het branding pakket ontvangt kan zij de social media templates aanpassen en integreren op haar social media kanalen.

Kind words

Ik

- Cynthia Gase @assistance_by_cynthia