Things i made

BRANDING PAKKET SHINE

COMNOW

The start

COMNOW is een onderdeel van de opleiding Communicatie op Hogeschool Windesheim dat bestaat uit 3 subonderdelen: COMNOW M5, COMNOW Studievereniging en COMNOWtv.

COMNOW M5 is een leer- en werkbedrijf. Studenten gaan tijdens dit semester aan de slag voor opdrachtgevers. COMNOW Studievereniging is opgezet voor studenten. Deze vereniging zet zich in voor leuke activiteiten, het opbouwen van een netwerk en deelt tips en tricks voor het behalen van de opleiding.

COMNOWtv is het YouTube kanaal voor COMNOW. Hier worden diverse video’s gedeeld met betrekking tot de opleiding.

Voor COMNOWtv werd een volledig concept bedacht, inclusief huisstijl en video opzet. Deze branding moest worden doorgezet naar COMNOW; COMNOWM5 en COMNOW Studievereniging om er een complete visuele  eenheid van te creëren. 

Samen zijn we aan de slag gegaan met Branding pakket Shine.

LOGO'S

PART ONE

Alle logo’s van COMNOW bestaan uit de huisstijlkleuren en lettertypes die opgesteld zijn door Hogeschool Windesheim. Zo blijft COMNOW duidelijk zichtbaar een onderdeel van Hogeschool Windesheim.

Elke kleurcombinatie staat voor een onderdeel van COMNOW. Zo staat rood voor COMNOW M5, staat blauw voor COMNOW Studievereniging en staat groen voor COMNOW tv.

Deze drie onderdelen vormen samen COMNOW. Dit zie je doordat de drie kleuren weer gecombineerd zijn in het hoofdlogo.

HUISSTIJLDRAGERS