Things i made

BRANDING PAKKET SHINE

DBEAUTYFABRYK

The start

B

Samen zijn we aan de slag gegaan met Branding pakket Shine.

CONCEPTEN

PART ONE

“I LOVE it! Wauw! Echt, spot on!” – Was de eerste reactie van Hannelore na het zien van het moodboard.

Na goedkeuring van het moodboard zijn er drie concepten ontworpen. Uiteindelijk zijn deze concepten gecombineerd tot een final logo.

Het logo straalt positiviteit uit, vernieuwing, balans en energie, waarbij de energie wordt afgebeeld in de dubbele ‘o’.

Alle elementen van het logo, de kleurcodes en de lettertypes zijn verwerkt in een compleet brandbook. De basis van de huisstijl van Boostways om consistent te blijven in de uitingen die nog volgen.

Kind words

Via via kwam ik bij Cece. terecht, gelijk was ik enthousiast toen ik haar eigen logo en Instagram bekeek. Ik stuurde haar een mail waar ze direct antwoord op gaf. Ik hou van korte lijntjes en daarmee werkte we goed samen. Eerst hadden we een intake gesprek via de telefoon. Erg prettig om de persoon achter het logo een beetje te leren kennen, daarna maakte ze voor mij een moodboard. Hier was ik ook al zo dol op! We hebben een aantal verschillende dingen geprobeerd en zijn samen tot een mega mooi eind resultaat gekomen. Een aangename samenwerking.

Ik zou Cece. absoluut bij andere aanbevelen en ben heel erg, maar dan ook echt heel erg dankbaar en blij met mijn logo en brandbook. Nu kan ik aan de slag in mijn nieuwe beautysalon!

- Daphne Altenburg @dbeautyfabryk