Things i made

BRANDING PAKKET UNIQUE

JUDITH BLEEKER

The start

Naar aanleiding van een winactie was Judith de gelukkige winnares. Judith leert hoe je als hoog sensitieve moeder tussen de bedrijven door rust kunt vinden. 

Ze deed mee aan de winactie, omdat ze merkte dat haar bedrijf aan het veranderen was. Daarbij volgde zij net als ik de Show-up workshop van Christel Verbiesen en gaf ze aan nog veel meer te gaan groeien met haar bedrijf. Judith was dan ook op zoek naar een huisstijl dat past bij deze groei en professionalisering.

Samen zijn we aan de slag gegaan met Branding pakket Shine.

CONCEPTEN

PART ONE

Aan de hand van een super leuk kennismakingsgesprek zijn we allereerst aan de slag gegaan met het moodboard. 

Met belangrijke kernwoorden als: vrolijk, positief, duidelijk en energiek is het moodboard in elkaar gezet. ‘Heel blij met het moodboard’ was de eerste reactie van Judith.

Waarbij de doelgroep van Judith hoog-sensitieve vrouwen zijn, is er gekozen voor kalmerende, maar ook vrouwelijke kleuren. Kleuren die de doelgroep aanspreken, maar niet schreeuwen.

HUISSTIJLDRAGERS

Kind words

Voordat ik bij Celina kwam was ik vooral niet tevreden met de kleuren van mijn huisstijl. Mijn bedrijf veranderde en ik vond de look en feel van mijn huisstijl daar niet meer bij passen. Celina heeft na een kennismakingsgesprek een moodboard gemaakt. Deze sprak mij meteen aan en ik werd er al helemaal blij van. Ook de uitleg van keuzes klopte helemaal.

Hierna is Celina diverse logo’s gaan ontwerpen. Er was 1 logo waarvan ik direct wist, dit moet hem zijn! Ik vond het bijzonder om te ervaren dat we op 1 lijn lagen en alles meteen zo kloppend was. Ook de sublogo’s en visitekaartjes zijn supermooi uitgewerkt. Wat wensen en feedback heeft Celina toegepast waardoor alles helemaal naar mijn smaak en wens is.

Ik vond de samenwerking met Celina superfijn. Ik voelde mij gehoord en begrepen, wat je ook echt terugziet aan het resultaat. Daarnaast waren de lijntjes heel kort waardoor er hele prettige communicatie ontstond. Celina verstaat haar vak doordat ze met voorstellen komt die direct goed voelen en ook verassend zijn. Iets wat je tegenwoordig absoluut nodig hebt om jezelf te onderscheiden. Onze samenwerking is hierna dus absoluut niet voorbij.

- Judith Bleeker @judith.bleeker