Things i made

LOGO DESIGN & DIVERSE WERKZAAMHEDEN

ROSANS

The start

Bo

Samen zijn we aan de slag gegaan met het Logo design.

CONCEPTEN

PART ONE

“I LOVE it! Wauw! Echt, spot on!” – Was de eerste reactie van Hannelore na het zien van het moodboard.

Na goedkeuring van het moodboard zijn er drie concepten ontworpen. Uiteindelijk zijn deze concepten gecombineerd tot een final logo.

Het logo straalt positiviteit uit, vernieuwing, balans en energie, waarbij de energie wordt afgebeeld in de dubbele ‘o’.

Alle elementen van het logo, de kleurcodes en de lettertypes zijn verwerkt in een compleet brandbook. De basis van de huisstijl van Boostways om consistent te blijven in de uitingen die nog volgen.

PART TWO

Voor de socials van Boostways zijn diverse templates gemaakt. Boostways maakt gebruik van Instagram en Facebook. Later wordt LinkedIn ook als communicatiemiddel ingezet.

Alle templates zijn ontworpen in Canva, zodat Hannelore zelf aan de slag kan met deze templates zonder enige design kennis te hebben. Hierbij hoeft zij alleen maar de tekst en eventueel de afbeelding aan te passen.

De templates die zijn ontworpen zijn; quotes, Digital & marketing tips, template voor afbeeldingen, reviews van klanten, mini checklist.

Naast de feed en story templates voor Instagram, zijn er ook highlight covers ontworpen, een Facebook banner, een LinkedIn banner en voor beide social media kanalen een post-template.

Kind words

Ik ben heel tevreden van het werk van Celina. 

De deliverables zijn top! Celina deed echt haar best om te luisteren naar mijn wensen en dat resulteerde in een kleurenpallet en logo dat echt bij mijn zaak Boostways Coaching past. Ook de Social Media Templates zijn top. 

Een aanrader dus!

- Hannelore Verheijen @boostwayscoaching