HOW CAN I HELP YOU?

UNIEKE SOCIAL MEDIA TEMPLATES

Branding pakket sparkle

Zet jij social media in voor het vergroten van je online zichtbaarheid? Dan wil je natuurlijk ook dat jouw visual branding duidelijk terugkomt op je socials. Met een sparkle van je eigen huisstijl, maken we jouw content herkenbaar voor de doelgroep.

Met branding pakket Sparkle ontwerpen we samen gepersonaliseerde social media templates voor op Instagram, Facebook en LinkedIn. We voeren jouw unieke huisstijl door op je socials, zodat je een sterke online merkbeleving neerzet voor je business.

SPARKLE YOUR SOCIALS

Online zijn al ontzettend veel gratis social media templates te vinden. Waarom dan toch gaan voor social media templates op maat?

Gepersonaliseerde templates sluiten optimaal aan bij je visual branding. Ze zijn onderscheidend en authentiek, dat zorgt voor die extra touch of sparkle.

Zo stap jij in de spotlight met je business.

€450,-

Exclusief btw.

offline branding

Start here!

Deze visual designs vormen de basis voor een sparkling visual branding.

Online branding

Met deze social media templates vergroot jij jouw online zichtbaarheid! De templates worden aangeleverd in Canva, zodat je deze zelf kunt bewerken.

bonus

Met deze extra’s maken we jouw visual branding helemaal compleet.

optioneel

HOW ABOUT THE BASICS?

Wist je dat je huisstijl en (sub)logo de basis vormen voor jouw social media templates? Nog niet 100% tevreden met jouw visual branding basics? Met branding pakket Unique pakken we zowel jouw online als offline branding in één keer aan.