Get to know me!

EEN TOF VISUAL DESIGN NODIG? CALL ME!

Hi,
I’m your
graphic
designer!

“Hi, I’m your graphic designer, Celina! Een creatieve denker & doener op het gebied van grafisch vormgeving. Ik help vrouwelijke ondernemers bij het vinden van hun eigen stijl en identiteit. Samen sparren over een tof design? Ik ben altijd in voor een koffiedate.”

Ken je ze nog, dé TOPModel boeken? Als kind lag mijn kast lag er vol mee. Toen werd ik al enthousiast van creatief bezig zijn. Modeontwerpster ben ik niet geworden, maar een creatieve denker en doener ben ik nog steeds. Zoals ik vroeger uren kon ik besteden aan het ontwerpen van outfits, creëer ik nu met veel passie sparkling visual designs voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers.

Een sterke ambitie om mijn eigen business te starten had ik vroeger niet. Tot het vuurtje werd aangewakkerd tijdens het ontwerpen van mijn eigen huisstijl, als afsluiting van mijn mbo-opleiding tot mediavormgever. Vol enthousiasme ben ik op 10 april 2019 spontaan naar de KvK gestapt. Een sprong in het diepe, waar ik nog steeds heel blij mee ben. I would love to be your graphic designer!

Dream big,
sparkle more,
Shine bright.

STAND OUT IN THE CROWD

WHY CECE.?

Outgoing, optimistisch en vol met passie. Ik houd enorm van gezelligheid, (foute) feestjes, terrasjes pakken en dagjes weg – al kan ik ook genieten van een cosy date night. Mijn enthousiasme in alles wat ik doe, is wat mij uniek maakt. Ook in mijn werkwijze zie je dit terug. Altijd happy & ready om voor jou aan de slag te gaan. 

Cece. Graphic Design is er voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die willen shinen met hun unieke stijl en identiteit. Met aandacht en plezier ontwerp ik een sparkling visual branding, waarmee jij in de spotlight kunt stappen. We trekken de aandacht van jouw doelgroep met een kenmerkend, tof visual design!

Let’s work together! 

ONLY PINK VIBES TODAY

WHAT DOES CECE. STAND FOR?

Als wij samen aan de slag gaan, zorg ik dat je visual designs een vertaling zijn van jouw identiteit en business. Dat geldt ook voor mijn eigen huisstijl. Hoe is mijn visual branding eigenlijk tot stand gekomen?

Let me tell you! 

Cece. is een naam die op verschillende manieren aan mij verbonden is. Zo was het vroeger mijn bijnaam en is het afgeleid van ‘Celina Christina’. Maar ‘CC’ staat ook voor Cece Creations en Cece Content, waarmee ik mijn creatieve kant benadruk.

Het ontwerp van mijn logo is strak en tijdloos, zo kan het met mij en mijn business meegroeien. De punt in mijn logo is een knipoog naar mijn werkwijze. Ik zet mij voor de volle 100% in tijdens onze samenwerking, van het begin tot het eind.

De kleur roze is onlosmakelijk verbonden met Cece. Het staat voor vrouwelijk, speels en passioneel, waardoor deze kleur perfect aansluit bij mijn doelgroep en kernwaarden. Roze past bij wat ik wil uitstralen en wie ik wil aanspreken.

Benieuwd welke kleuren bij jouw business passen?

Let’s find out!

SHINE, SPARKLE & BE UNIQUE

LET'S CONNECT

Wil je eens sparren over hoe we de positie van jouw business kunnen versterken?

Let’s connect!