Things i made

BRANDING PAKKET SHINE

Trouwambtenaar Anneloes

The start

Anneloes is de eerste die een branding pakket bij mij af heeft genomen. Ze was tijdens mijn studie mijn mentor in het eerste jaar en durfde samen met mij aan de slag te aan met de huisstijl voor haar business. Naast dat zij dus docent was op Hogeschool Windesheim Zwolle, is zij nu trouwambtenaar. Oftewel BABS.

Samen zijn we aan de slag gegaan met Branding pakket Shine.

CONCEPTEN

PART ONE

Anneloes is volledig zichzelf als zzp’er en bloeide op tijdens ons gesprek over haar huisstijl. Ze liet zich adviseren en informeren door mij, maar wist zelf ook goed wat ze wilde.

Ze had direct vertrouwen in zowel mij als mijn bedrijf.

Het logo straalt elegantie uit, waarbij de cirkels staan voor zowel het bruidspaar, met de ceremoniespreker in het midden. 

Kind words

Celina heeft voor mij een logo, beeldmerk en kleurenpalet ontworpen en daarmee heeft ze een kickstart aan mijn bedrijf gegeven. Ik vond het best spannend om de branding van mijn onderneming uit handen te geven, maar Celina heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt. Ze is hartstikke creatief en werkt heel precies.

Het moodboard dat ze bij de start van het traject liet zien maakte me meteen al heel enthousiast. In de daaropvolgende weken hield ze me steeds heel goed op de hoogte waardoor het traject heel soepel verliep. Via WhatsApp of pb’s op Insta liet ze me weten waar ze mee bezig was en kreeg ik steeds previews van de ontwerpen te zien. Hierdoor waren de lijnen lekker kort en was de communicatie heel transparant. Het brandbook dat ik uiteindelijk ook nog kreeg maakte het helemaal af.

Top! Ik raad elke (startende) ondernemer aan om eens met Celina om tafel te gaan.

- Anneloes van der Kolk @trouwambtenaar_anneloes